Utrecht Bull's

15 minuten veilige fun

15 minuten veilige fun
Gepost door: Het Bulletin op woensdag 24 februari 2021

Zaterdag 20 februari, voor veel Nederlanders een heerlijke lentedag. Voor veel basketballers de dag dat het Nederlands team zich kwalificeerde voor het EK (het is de tweede keer sinds 1989 dat Nederland naar het EK gaat) en voor veel Bullers de dag van 15 minuten veilige fun. Liefde, muziek en gezelligheid werd beloofd voor het Bull’s event. Daar heeft de LDC niks aan gelogen! 

De feestcommissie maakte een vliegende start bij een van onze bestuursleden die super enthousiast was! Dat was een goede opwarmer!

Omdat ik voelde dat het een speciaal event zou worden, nodigde ik onze voorzitter thuis uit. Om samen de gezelligheid te beleven en haar trots te ervaren. Niet alleen onze voorzitter had hier zin in, er werd door een zeer betrokken lid ook even heen en weer gereden tussen Zeewolde en Utrecht om de fun mee te maken. Hartverwarmend!

We wisten niet goed wat te verwachten, want de LDC zou naar ons toekomen. Maar hoe dan? Buiten hoorden we vaag wat muziek. We gingen naar buiten en Willeke Alberti knalde uit de boxen. De LDC stond voor de deur en even waande ik me bij the Harlem Globetrotters. De dames waren gehuld in ons tenue, een pruik en gouden legging. We kregen een drankje en chips in onze handen gedrukt en stonden te dansen en zingen op straat! Dat was even gezellig! Voorbijgangers gooiden spontaan hun handen in de lucht en er werd flink getoeterd. 

De tour met de bus werd afgesloten met een frikandel, een Polaroid en een grote glimlach op onze gezichten. Dank LDC! Op naar het volgende event!