Utrecht Bull's

Een naakte basket

Een naakte basket
Gepost door: Het Bulletin op dinsdag 10 mei 2022

 

Zo irritant, een ring zonder netje. Alleen was dat zaterdagavond op veld 1 in de Galgenwaard niet erg. Dames 1 sloot het seizoen, als echte kampioenen, winnend af. Bij een kampioenschap hoort het afknippen van het netje en daarom kan ik de naakte basket deze keer best waarderen.

 

De speelsters en coaches ontvingen na de overwinning luid applaus, medailles en een enorme beker, met stilletjes ‘we are the champions’ op de achtergrond. Later kwamen daar uiteraard bier en bitterballen bij in de Heks. De blunder van het vergeten van tenues, het afscheid van Jess met speciale shirts en een voortreffelijke samenwerking tussen Joost en Monique zijn de revue gepasseerd. Zowel de fans, als de speelsters, als de coaches sloten deze zaterdagavond blijer dan blij af! 

 

Niet alleen deze dames deden goede zaken afgelopen weekend. Heren 1 nam het op tegen de nummer 2 (Arnhem Eagles) en won met tien punten verschil. Onze heren staan nu eerste in de poule, dus wie weet hebben we straks twee baskets zonder netje!

 

Er was niet alleen spanning voor de helden uit de eerste teams. Ook dames 2 maakte het spannend, helaas verloren zij met slechts drie punten verschil. Niet slecht, want de tegenstander staat tweede en onze dames zevende. Heren 5 zorgde ook voor een hoge bloeddruk bij veel mensen. Zij verloren de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen met slechts 1 punt verschil! Maar wat hebben ze gestreden!

 

Nu vraag ik me het volgende af. Zou onze voorzitter het een en ander uit te leggen hebben aan de gemeente? Hebben de dames hun medaille nog om? Wie ging naar huis met de beker? Zullen we het ooit weten?!