Utrecht Bull's

Het Derby Weekend

Drie derby’s dit weekend!

Gepost door: Het Bulletin op vrijdag 25 september 2020

Zaterdag 26 september, het lijkt een normale weekenddag maar dat is het niet. Deze zaterdag is het namelijk gameday! En dan niet alleen gameday, maar ook derbyday voor maar liefst drie teams van onze club.

Dames 3 speelt uit tegen BCU Cangeroes. Het is hun tweede wedstrijd van het seizoen en ze mogen zich lekker op tijd melden. Om 11.15 uur start de wedstrijd in Lunetten. Na een goede eerste wedstrijd hebben zij veel zin om weer te spelen.

Heren 5 speelt thuis tegen The Eagles, wat gek genoeg voor The Eagles ook een thuiswedstrijd is. Na twee verloren wedstrijden azen onze heren op een overwinning.

En dan de klapper van de dag; Dames 1 speelt tegen S.B.U. Het is, voor onze dames, de eerste wedstrijd van dit seizoen. Als toch wel nieuw team hebben zij hard getraind. Niet alleen voor het nieuwe seizoen, maar zeker ook voor de wedstrijd tegen de studenten uit onze stad! Ik merk dat ik spontaan zenuwachtig word.

In andere tijden zou ik iedereen oproepen om te komen aanmoedigen en dan het liefst met een biertje in de hand. Maar dat is niet heel slim op dit moment (hoewel het biertje een uitstekend idee is, is het bijeenkomen van veel mensen dat weer niet). Laten we ze mentaal steunen!

Wij kunnen als club 20 punten binnen halen, want alle teams mogen aan de bak komend weekend. Ook al zijn het dan niet allemaal derby’s, dat maakt de inzet en gedrevenheid van de spelers en coaches er niet minder om.

Let’s goooo… Bulls!