Utrecht Bull's

Het is weer derby weekend!

Het is weer derby weekend!
Gepost door: Het Bulletin op vrijdag 04 februari 2022

Het is weer derby weekend!

Op dit moment kúnnen we ons zorgen maken om het demonteren van de Hef in Rotterdam voor het jacht van Bezos of om de nieuwe inrichting van de Maliebaan. Nou, ik maak me zorgen om het pakken van de punten in de basketbalcompetitie. Het is namelijk derby weekend en hoe fijn is het om van je stadsgenoten te winnen?! (en daarna gewoon je kan bier te delen).

Negen Bull’s teams spelen zaterdag 5 februari een thuiswedstrijd. Ik hoop dat alle teams genoegspelers hebben om de wedstrijd te kunnen starten én uit te kunnen spelen, want dat lijkt niet eenvoudig in deze periode.

Om 18.30 uur spelen heren 1 en heren 3 tegen S.B.U. Onze heren uit het eerste staan op de vierde plek en hun tegenstander op de tiende. Deze teams hebben dit seizoen al een keer tegen elkaar gespeeld in Olympos en de uitslag van die wedstrijd belooft voor de Bull’s veel goeds voor aanstaande zaterdag!

Heren 3 staat op de 8e plek en hun tegenstander (S.B.U.) staat 7e. Dit gaat spannend worden! Dit seizoen hebben ze nog niet tegen elkaar gespeeld.

Om 20.30 uur speelt heren 5 tegen de Utrechtse studenten. Onze heren hadden het in Olymposzwaar en gingen zonder punten op de fiets naar huis. Nu zijn ze nog gemotiveerder om drie punten te pakken!

En nog even aandacht voor de wedstrijd van heren 4 (20.30 uur). Zij spelen tegen Eem ’78. Ik heb zo’n vermoeden dat zij een appeltje te schillen hebben met dit team, want in Eemnes verloren onze heren met slechts één punt!

Dames 5 staat op de derde plaats en neemt het op tegen de nummer twee (16.30 uur). Het wordt hun eerste ontmoeting in deze competitie. Zet ‘m op dames!

Natuurlijk ook veel succes voor Dames 1, 2, 3 en 4!

En publiek is welkom!
Dus we kunnen elkaar supporten!
En de Heks is open!

Dus we kunnen samen aan de drank! Of aan het water! Of aan de AA!

Grote kans dat de punten die worden gepakt in de competitie, in Utrecht blijven. Dat stelt me enigszins gerust.