Utrecht Bull's

Hoge verwachtingen komend seizoen van onze Bullers

Hoge verwachtingen komend seizoen van onze Bullers
Gepost door: Het Bulletin op dinsdag 14 september 2021

Afgelopen zomer mochten we weer trainen, maar de laatste zaterdag voor de start van de competitie was het tijd voor het serieuzere werk. Na een milde versie van het voorspeltoernooi in 2020 konden we dit jaar weer vol aan de bak. We mochten partijtjes spelen! Het waren vooral Utrechtse onderonsjes (met een vleugje Leiden en Vught). Er werd weer heerlijk gezweet, gescoord en gerend. Na deze inspanning en de drukte in de kleedkamers was het zaak een plaatsje in de Heks te bemachtigen.

Onder luid applaus voor de voorspelcie, de LDC, de medewerkers van de Heksenketel, de winnaars van de high en low poules en ons bestuur, was het tijd voor Swingo! Deze keer geen nummertjes die werden opgelezen, maar nummertjes die werden gedraaid. Na eerst wat gehoorschade toe te brengen, lege magen te vullen met kip saté (ons geduld werd wel even op de proef gesteld) en kannen bier besteld te hebben konden we beginnen. Barry White, George Michael en Junior Senior knalde door de boxen. Er werd getrokken en geduwd om een ballon te pakken te krijgen, want alleen met een volle kaart én een knallende ballon had je echt prijs. De prijzenpot was niet mis! Een bal, shirt en (luier)tas (de winnaar wordt binnenkort vader) werden gewonnen. En wat kan die DJ draaien! Een zitfeestje werd ons verteld. Yeah right… Volgens mij heeft iedereen zich deze avond een winnaar gevoeld, want wat hebben we geswingd! De LDC heeft dit event om 3.00 uur ’s nachts nog even goed geëvalueerd, onderschat deze dames in gouden legging dus niet!

Op basis van de inzet van onze leden tijdens het voorspeltoernooi en de Swingo, voorspel ik alleen maar top prestaties van onze teams op het veld komend seizoen.