Utrecht Bull's

It giet oan!

It giet oan!
Gepost door: Het Bulletin op zaterdag 06 februari 2021

2021 is nog maar net begonnen en nu al is dit jaar legendarisch voor HS5. Twee helden van dit team introduceerden de ‘HS5 komt bij je thuis’ run. De aanmeldingen van onze heren stroomden twee weken geleden binnen en samen zijn we deze zaterdagmiddag 36,7km aan het hardlopen. Enkele reis, want je moet natuurlijk ook weer terug naar huis.

De spelers van HS5 rennen een estafette door onze mooie stad Utrecht (en Bunnik wordt ook nog even meegepakt!). Speler 1 start de run vanaf huis met een RUNZAK met twee ingepakte pakjes. In de pakjes zit iets lekkers voor bij de online borrel die later vanavond plaats zal vinden. Hij rent naar speler 2 en speler 2 pakt een van de pakjes uit de tas en stopt er iets nieuws in, om zijn run (inclusief rugtas) naar speler 3 te starten. En zo gaan we door tot we na 11 deelnemers weer bij speler 1 zijn beland.

De run is optimaal voorbereid. Er werd een oefenrondje gedaan met de tas, inclusief inhoud. Een fles champagne meedragen bleek bijvoorbeeld geen aanrader (ook al heeft iedere deelnemer die dik verdiend). De Runzak had een eigen smartphone die in de tas werd meegedragen, zodat we de renners goed kunnen volgen en aanmoedigen. Er werden hapjes en drankjes ingeslagen voor onze teamgenoten (inclusief een verse Spaanse cake!). Er werden tips gegeven over de outfit. De weersvoorspellingen werden nauwlettend in de gaten gehouden, want dat beloofde niet veel goeds voor dit weekend (de vergelijking met de hel van ’63 werd al gemaakt). De runzak werd voorzien van ontsmettingsmiddel, instructies voor de overdracht en voor elke deelnemer een Flügel. Een betere voorbereiding kunnen wij ons niet wensen!

Vanaf de start om 12.00 uur wordt er op de app verslag gedaan van de run, we kunnen er een mooi fotoboek van maken (maar dat doen we niet)!

Ik hoop dat we andere Bullers hiermee hebben geïnspireerd! Of misschien zijn er ondertussen andere goede initiatieven die niet breed gedeeld zijn.. Dan hoor ik dit ook graag!

Who’s next?!