Utrecht Bull's

Seizoen 2020/2021 officieel geopend

Gepost door: Het Bulletin op woensdag 09 september 2020

Voor de Bullers is het nieuwe seizoen begonnen. Het altijd onvoorspelbare voorspeltoernooi heeft namelijk plaatsgevonden afgelopen weekend. Door omstandigheden was het dit keer een andere opgave dan andere jaren. Het is een 3x3 toernooi geworden met alleen Bullers. Ondanks dat ik er zelf niet bij was, heb ik uit betrouwbare bron vernomen dat het een groot succes was. Er is wel een klein rekenfoutje gemaakt, waardoor er een verkeerd team in de finale stond. Op zich is dát niet zo erg. Wat wel erg is dat er daardoor een team NIET in de finale stond. De lichtgevende dobbelstenen gingen nu aan hun neus voorbij! Hopelijk komen deze dames hier ooit overheen…

Deze sportieve dag werd in de met ballonnen gevulde Heksenketel, afgesloten met een pubquiz. Dit was even wennen. We moesten de pijlen volgen, netjes gaan zitten, mochten niet schreeuwen en geen dansjes wagen. En toch was het lachen geblazen. Er werden vragen gesteld over films en series. Er werd aandachtig geluisterd en in de teams overlegd. Was het nu de tune van Baywatch of van Flikken Maastricht?

Door de LDC werd een sjerp met ‘Beste Buller’ uitgereikt aan degene met de meest passende outfit. Ik neem aan dat zij deze sindsdien niet meer af heeft gedaan. Hier zullen we snel achter komen. Alle deelnemers kregen een sleutelhanger van de LDC én een drankje met bitterbal van het bestuur én een bitterbal van de Heksenketel! Naast dat iedereen werd verwend gingen The Newbees er vandoor met de hoofdprijs, een waardebon van Burned! Zonde dus als je deze dag hebt gemist.

Met dank aan de voorspelcie, LDC en onze actieve (en nieuwe) leden, wat mij betreft een goede start van het nieuwe seizoen.