Utrecht Bull's

Spanning en sensatie in de Galg

Gepost door: Het Bulletin op vrijdag 05 november 2021

De woorden ‘ spanning’ en ‘sensatie’ omschrijven het afgelopen weekend in de Galgenwaard wat mij betreft uitstekend.

Het was alleen al spannend, omdat een aantal van onze (inmiddels niet meer zo) nieuwe leden voor het eerst een wedstrijd speelden in hun nieuwe (kittige) tenues.

Bij dames 4 en 5 was het vooral spannend in verband met de kinderen die al dan niet kruipend richting de rode lijnen vertrokken.

Heren 1 en 3 en Dames 1, 2 en 3 maakten de wedstrijden gewoon heel spannend. Met als uitschieter de dames uit het tweede die onder leiding van R en R terugkwamen van een achterstand en helaas na overtime hebben verloren.

De dames uit het eerste zorgden voor sensatie door hun Halloween outfits en het vrij fanatiek supporten van de andere Bull’s teams.

Ook was het spannend voor de teams die om 20.30 uur aan mochten treden. Zouden zij na hun wedstrijd nog gebruik kunnen maken van de Heksenketel?! Nou, dat kon gelukkig.

Kortom, met een hoge bloeddruk en wat grijze haren verder werd de thuisspeeldag van onze Bullers afgesloten.

Komend weekend heeft heren 1 een vrij weekend, qua basketbal tenminste. De andere teams kunnen (weer) punten gaan verdienen. Wel moeten ze daarvoor een stukje reizen. Dit weekend gaan de meeste teams naar het westen van het land, alleen Dames 1 vertrekt naar het oosten.

PS Wisten jullie dat deze dames dit seizoen ongeslagen zijn?! Maar dat hun tegenstander van zaterdag dat ook is (ook al heeft Wyba minder wedstrijden gespeeld).

Heel veel succes allemaal!