Utrecht Bull's

Van mix naar niks

Gepost door: Het Bulletin op vrijdag 18 december 2020

Ik speel nu bijna vier jaar bij de Bull's en een van de dingen die ik in die periode heb geleerd is dat je de dag na het mixtoernooi vrij moet nemen.
Ook dit jaar nam ik de laatste vrijdag voor de kerstvakantie vrij. Maar deze keer voel ik me anders. Ik zit topfit, nou ja in ieder geval zonder kater, achter mijn laptop weg te dromen bij een hilarische en sportieve avond.

Met alle liefde had ik vandaag geschreven over mijn enorme hoofdpijn en hier en daar wat zwarte gaten van gisteravond. Ik had graag verteld over de kannen bier en shotjes Jägermeister (of moet ik hier zeggen shots) die werden besteld en de gekke verhalen die werden verteld op de paarse banken. Over Bullers die serieuze gesprekken voerden in lelijke kersttruien. Over dronken mensen die na hun kerstborrel van het werk nog snel een drankje mee kwamen pakken. Over het afsluiten van de avond met een dartwedstrijd in de Potdeksel. Kortom, over een avond waar mooie herinneringen werden gemaakt.

Nu vergeet ik bijna het basketbal… ik zou willen dat ik kon vertellen over het samen spelen met mensen die ik normaal alleen op de andere velden achter de bal aan zag rennen. Over de euro die ik betaalde om mee te mogen doen. Ik had graag verteld over onze finalewedstrijd, die we makkelijk wonnen omdat ik topschutters in mijn team had. Over glow in the dark shoot out. En over de beker die wij in ontvangst mochten nemen. Over de grote schaal met bittergarnituur die betaald kon worden van het inschrijfgeld en waar iedereen van mee mocht genieten.

Voor mij altijd een hele fijne afsluiter van het jaar en een mooi begin van mijn vakantie. Deze keer blijft het bij herinneringen van mixtoernooien van iets langer geleden.

Ach, de kerstvakantie beginnen zonder kater is ook wel eens fijn.

Happy holidays allemaal!

PS Binnenkort kunnen jullie meedoen aan een prijsvraag! Hiermee is een kleine, maar waardevolle prijs te winnen!