Utrecht Bull's

Vreemdgaan en nieuwe knoppen in de sportzomer van 2021

Gepost door: Het Bulletin op vrijdag 13 augustus 2021

Het is alweer ruim twee maanden geleden dat ik het laatste Bulletin schreef. In de tussentijd is er veel gebeurd. Sportliefhebbers konden hun hart ophalen, want het Europees Kampioenschap en de Olympische spelen vonden plaats. Zelf mochten we ook weer spelen.

Het Nederlands elftal nam onder leiding van Frank de Boer deel aan het Europees Kampioenschap. Voetbalwedstrijden werden in Zuilen op de telefoon gevolgd en er werd gejuicht. Ze wonnen een paar wedstrijden, maar verloren helaas van Tsjechië.

De Olympische spelen vonden plaats en ik heb genoten. Ik vond het heel knap van de Nederlanders dat ze deel mochten nemen aan het 3x3 toernooi. Alleen voelde ik me soms ook een beetje een vreemdganger, omdat ik zoveel andere sporten ook leuk vond om te volgen.

Het allerbelangrijkst is dat we in de tussentijd weer konden trainen en onze teamgenoten weer konden zien. Gelukkig herkenden we elkaar nog. Een belangrijk onderdeel van teamsport is het gezamenlijk douchen en in Zuilen was dit even onmogelijk, de douches waren stuk. Maar gelukkig waren er snel nieuwe knoppen en konden we weer fris en fruitig in de kantine (die soms trouwens veel te vroeg werd gesloten) verschijnen.

Ondertussen werd ook al gedacht (niet alleen gedacht, maar ook keihard gewerkt) aan komend seizoen. Er werd nog net iets harder getraind dan anders, om een verpletterende indruk te maken op de technische commissie en de eventuele nieuwe coach. Er was zelfs een jarige die de training voorrang gaf op zo een speciale dag. Heel spannend hoe de nieuwe teams er uit gaan zien! Ik wens de TC, coaches en het bestuur veel wijsheid toe.

Volgende week begint het nieuwe seizoen dan echt! Hierover meer in het volgende Bulletin.

Tot snel!