Utrecht Bull's

We mogen weer!

Gepost door: Het Bulletin op vrijdag 04 juni 2021

Vanaf 5 juni wordt de volgende stap gezet in het openingsplan van het Rijk. De horeca gaat open, musea, bioscopen en theaters mogen weer bezocht worden, maar het aller belangrijkste is dat sporten in groepen is toegestaan! Vanaf 18 jaar mag je met max 50 personen per groep sporten! Dit betekent dat wij weer gaan basketballen. We mogen weer!

Ik merk dat de deelnemers in de teamapp weer wat levendiger worden. Er wordt gesproken over samen douchen (en de nodige voorbereidingen die daarvoor getroffen moeten worden), de korte broeken werden aangetrokken om die witte stelten iets beter voor de dag te laten komen. Er werden berichtjes gedeeld van bubbels op een dakterras, biertjes in vakantiehuisjes, blote voeten aan het strand en een ligbed Gulpen. Allemaal voortekenen van de gezelligheid die weer gaat komen.

Met die gezelligheid komt het wel goed volgens mij, maar hoe zit het met onze sportiviteit? Wat is de status van onze conditie? Kunnen wij die bal nog wel in de basket krijgen? Zijn de ballen nog wel hard genoeg? Hoe ging onze aanval ook alweer? Waar is mijn sporttas eigenlijk gebleven? Herken ik mijn teamgenoten nog wel? Kom ik nog wel van de grond? Staat in Zuilen het bier wel koud? Allemaal vragen waar we als het goed is volgende week antwoord op hebben. Ik heb er zin in.

Eerst maandagavond nog de extra ALV via schermen, maar daarna kunnen we elkaar weer in real life ontmoeten. Ik word hier blij van en volgens mij ben ik niet de enige!

Tot snel!