Utrecht Bull's

Trainingen en Wedstrijden tot en met 6 april afgelast.

Gepost door: Bestuur op donderdag 12 maart 2020

UPDATE: In lijn met de maatregelen en adviezen van de overheid, zullen ook de wedstrijden en trainingen tot en met 6 april stil liggen.

----------------------------

Hoi Bullers,

Alle WEDSTRIJDEN en TRAININGEN en andere clubevenementen tot en met 31 maart (Update: 6 april) worden afgelast. De NBB heeft laten weten dat alle competitie-wedstrijden zijn afgelast. Het NOC*NSF heeft geadviseerd om alle clubevenementen inclusief trainingen en vergaderingen stop te zetten. Als bestuur nemen we deze adviezen ter harte om de verspreiding van het Corona-virus te helpen tegengaan.

Meer informatie over het coronavirus lees je op de sites van het RIVM en van NOC*NSF. De laatste stand van zaken met betrekking tot de basketbalcompetitie in Nederland lees je op http://www.basketball.nl/coronavirus.

Wij zullen jullie op de hoogte houden via e-mail, de website, Facebook en bij belangrijk nieuws via de coaches. Het is goed mogelijk dat op basis van nieuwe informatie of voortschrijdend inzicht de situatie snel verandert. Houd dus alsjeblieft je mail in de gaten.

Bij vragen kun je ons altijd mailen!
utrechtbulls@gmail.com