Utrecht Bull's

Een rondje van de penningmeester

Gepost door: Het Bulletin op zondag 08 november 2020

We staken digitale handen op om te stemmen en stelden vragen via de chat. Er werd gesproken over paarse ballen, winst en verlies en vacatures.

Dit jaar vond de ALV via Teams plaats in verband met Karona (Wie is die vrouw toch? Heeft iemand haar ooit gezien?).

Het bestuur heeft flink wat voor haar kiezen gekregen (zoals die vrouw bijvoorbeeld). Ze gingen maar door en door en verloren elkaar niet uit het oog. De bestuursleden voelen zich erg met elkaar verbonden, vorig jaar zijn ze namelijk samen uit een escape room ontsnapt. En ja, dan voel je gewoon meteen die saamhorigheid. En daar plukken wij als leden nu de vruchten van!

Het bestuur leidde de vergadering vanuit twee locaties, zodat ze zich netjes aan de regels konden houden. Want zo zijn ze. Zij zaten per twee en toch met afstand achter (of voor, het is maar net hoe je het bekijkt) de laptop en ze konden elkaar af toe iets toefluisteren. Onze leden zaten veilig thuis aan tafel of op de wc met de laptop voor zich, camera’s en microfoons uit. Deze mochten alleen even aan om te checken of het wel echt onze leden waren die waren ingelogd (je weet maar nooit of er ineens iemand van de Cangeroes roet in het eten probeert te gooien) en om een applaus te geven aan ons bestuur.

Het meest belangrijk van alles is dat de deelnemers van de ALV alsnog het rondje van de penningsmeester krijgen. Zij krijgen een muntje van de Heksenketel thuisgestuurd!

Oh nee, het meest belangrijk van alles is dat het bestuur mag blijven! Eerder heb ik al gemeld dat ik blij ben dat ze er zijn. En gelukkig zijn er meer mensen die daar blij mee zijn. Dus dank aan Kiki, Manuel, Esther en Jorrit dat ze er nog een jaar aan vastplakken!

Echt interessante info mogen jullie in de notulen nalezen.

Stay safe!