Utrecht Bull's

Grandi(J)oos(t)

Grandi(J)oos(t)
Gepost door: Het Bulletin op vrijdag 10 juni 2022

Ter afsluiting van seizoen 2021/2022 wil ik nog even aandacht vragen voor nog meer kampioenen bij onze club!

Zaterdag 28 mei werden er weer punten verdeeld in de Galgenwaard. Heren 1 speelde voor het kampioenschap. En je wilt natuurlijk goed voorbereid naar de wedstrijd komen. Dus wat stop je dan in je sporttas? Een fles bubbels! Nadat de heren 100 punten hebben gescoord(we hebben het even niet over het aantal pogingen dat nodig was om de 100 punten te halen) en de zoemer klonk, mocht deze fles ontkurkt worden!

Fantastisch, twee Bull’s teams officieel kampioen dit jaar! En een Buller die dit jaar twee keer kampioen is geworden! Ik noem geen namen maar ik vind het grandi(J)oos(t) van deze persoon.

Stiekem is nog een derde team kampioen. De dames wonnen de zaterdag na het MIT hun competitiewedstrijd tegen Punch. Alweer twee dagen later, op maandagavond, speelden zij nog een uitwedstrijd en helaas werd deze verloren. Het seizoen sloten zij winnend af tegen Cady! Dames 3 heeft in de competitie de eerste plek behaald, maar volgens de NBB zijn zij geen kampioen. Wel zijn zij op het MIT kampioengeworden! Ik ben super trots op dit team, dat als ‘newlyweds’ het seizoen is gestart.

Ik wens jullie allemaal plezier bij de selectietrainingen, die inmiddels in volle gang zijn!