Utrecht Bull's

Nieuwjaarspubquizborrel

~ Bericht van de LDC ~

Nieuwjaarspubquizborrel
Gepost door: Miriam Loth op zaterdag 14 januari 2023

De tweede seizoenshelft is afgelopen zaterdag fanatiek van start gegaan! Dames 2 won uit tegen BC Virtus na een spannende pot, einduitslag 36-44. Ook in de Galgenwaard was het spannend bij de wedstrijd van Heren 2 tegen SBU, waar de broertjes van Dijk tegenover elkaar stonden. Met nog 49 seconden te gaan stond het 52-53 voor SBU, maar zorgde Timo voor een drietje en vier uit vier vrije worpen en eindigde de pot in 59-53 voor Bull's! Daarna heeft Dames 4 helaas verloren tegen B.O.B, maar ze hebben goed weerstand geboden tegen de nummer 1 in hun competitie.

Na het basketballen was het de hoogste tijd voor de nieuwjaarspubquizborrel in Café Fokus! Na een enthousiast potje muziekbingo begonnen Sander en zijn harem met de quiz, geheel in het thema van 2022. De rondes Actualiteit en Wie Wat Waar bleken lastig, waarbij de koplopers KL-M en Noshinus totaal tien punten haalden. De pauzevraag werd gewonnen door de Jonge Maiden, en toen op naar Sport en Muziek. De voorsprong van Noshinus werd niet meer ingehaald, dus gingen de trotse winnaars naar huis met scheurkalenders en bier en sloten we af met een gezamenlijke shotje Salmari om te proosten op een geslaagde avond!

Kon je helaas niet of was je erbij en smaakte dat naar meer? In Café Fokus is vaker muziekbingo of pubquiz te spelen, zoals muziekbingo aanstaande donderdag 19 januari 20:00. Maar ook voor een borrel of verjaardag een toplocatie!