Utrecht Bull's

Terugblik Halloween en Derbyweekend 3-4 december

~ Bericht van de LDC ~

Terugblik Halloween en Derbyweekend 3-4 december
Gepost door: Miriam Loth op zaterdag 29 oktober 2022

Het is intussen alweer een maand geleden dat we samen aan het griezelen waren in de Heks. Op deze mistige dinsdagavond blikken we even terug naar zaterdag 29 oktober.

Natuurlijk waren er wedstrijden:
Dames 1 maakte het geheel in thema een bloedstollende wedstrijd van tegen Urk. Helaas lukte het nét niet en hebben de Orca’s met twee punten de winst behaald. Gelukkig was er geen tijd om te treuren, want er moest een moord opgelost worden. In duo’s gingen zij op pad om de hints te vinden en het raadsel op te lossen.

Ook Dames 2 hield het spannend, zij hebben gelukkig hun voorsprong tegen de Crackerjacks tot op de laatste minuut kunnen verdedigen en wonnen met vijf punten verschil.

SBU kwam ook op bezoek in de Galg, Dames 4 vs Dames 4! Voor de studenten een nieuw en nog onervaren team, wat duidelijk een eitje was voor onze Bullers, mooie uitslag van 79-12. Dames 5 tegen DAS eindigde helaas in het voordeel van Delft, een sterke tegenstander met twee keer zoveel wissels.

Bij Heren 3 geen stress op het veld te vinden, meteen een goede voorsprong te pakken op OSM, wat zich over de kwarten alleen maar meer werd en zorgde voor een einduitslag van 77-28. Bovendien heeft iedereen een keer gescoord! Zulk teamspel zien we graag!

De mannen van Heren 4 hadden juist weer een uitdaging te pakken tegen de Blue Drakes. In de rust één krap puntje voor. De tweede helft bleef close, maar andere door vele vrije worpen eindigde in winst met vijf punten verschil.

Ook Heren 5 speelde tegen de Blue Drakes, waarbij het eerste kwart goed begon en die voorsprong van tien punten de gehele wedstrijd goed is bewaakt.

Na het basketballen was het tijd te dansen! Het Halloween feestje was een groot succes. Bijna iedereen was verkleed aanwezig, de overwinningen werden gevierd, verlies weggedronken en foto’s gemaakt. Van alle outfits werd de meest griezelige geprezen en beloond. Natuurlijk hebben we de foto’s nog, uit de fotobooth en van de dansvloer. Hier komen we later op terug om nogmaals herinneringen op te halen aan de griezelig leuke avond.

Wij kijken in elk geval terug op een fantastische avond, en hebben nu al zin in de volgende. Gelukkig hoef je daar niet lang op te wachten, want komend weekend is het Derby-Weekend! Want het héle weekend spelen meerdere Bull’s teams tegen SBU of Cangeroes, dus kom zaterdag naar de Galgenwaard of zondag naar Olympos om aan te moedigen!

Veel liefs van de LDC

Zaterdag 03-12 @ Galgenwaard
11:00 Bull’s D5 - SBU D3
11:00 Bull’s H4 - SBU H4
13:00 Bull’s H1 - SBU H1
13:00 Bull’s D2 - Lokomotief D2
13:00 Bull’s H2 - Cangeroes H3
15:30 Cangeroes H5 - Bull’s H5 (in Lunetten)
Zondag 04-12 @ Olympos
13:00 SBU H3 - Bull’s H3
15:00 SBU D2 - Bull’s D3