Utrecht Bull's

Van MIT-donderdag naar MAB-zaterdag

Van MIT-donderdag naar MAB-zaterdag
Gepost door: Het Bulletin op dinsdag 24 mei 2022

Het is alweer bijna MIT-donderdag. Deze feestdagging afgelopen twee jaar niet door, maar aanstaande donderdag is het eindelijk weer zo ver.We kunnen meedoen aan het MIT!

Toernooien vind ik vaak zo leuk, dat ik altijd een beetje down ben als het dan weer voorbij is. Een onbehaaglijk gevoel kan me dan overvallen. Je mist de aanwezigheid van andere basketballers, van de steeds sterkere lichaamsgeuren, en toch ook wel een beetje het basketbal spel.

Deze keer heb ik daar een mooie oplossing voor. Aanstaande zaterdag, tijdens de Mini After bij de Bulls (MAB-zaterdag) kan je nog even een soort van afkicken in de Galg. Want er zijn dan gewoon wedstrijden te spelen. En dit zijn niet zomaar wedstrijden!

De heren uit het eerste spelen hun kampioenswedstrijd om 18.30 uur. Ze nemen het op tegen de Crackerjacks uit Amersfoort, van wie zij eerder dit seizoen al hebben gewonnen! Als ze winnen, hebben wij een tweede kampioensteam dit seizoen! (Ik begin even niet over een netje afknippen). Afgelopen zaterdag hebben zij trouwens gezamenlijk maar liefst 100 punten gescoord. Hoezo, zij willen even laten zien dat zijhet kampioenschap verdienen? Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat hun grootste vijand het MIT zal zijn, maar ik vertrouw erop dat er alleen maar positieve vibes meekomen van Olymposnaar de Galgenwaard.

Ook dames 3 zit in de race om kampioen te worden. Zij mogen nog 3 wedstrijden spelen en elke wedstrijd is even belangrijk, dus ook dewedstrijd van 28 mei (18.30 uur) is cruciaal! Heren 4 speelt aankomend weekend de laatste wedstrijd van het seizoen. Dames 2 speelt ook, maar magvolgende week nog een keer aantreden in het stadion!

Kom en support! Dan kan je daarna altijd nog naar de BBQ op Olympos.