Utrecht Bull's

Veel schijt, weinig lol

Veel schijt, weinig lol
Gepost door: Het Bulletin op donderdag 24 november 2022

Er is veel gaande in de wereld: Harry Styles is weer vrijgezel, het Nederlands elftal heeft de eerste overwinning op het WK behaald, de energieprijzen rijzen de pan uit en Utrecht Bull’sheeft een nieuw bestuur.

Woensdagavond 23 november kwamen enthousiaste leden naar de Heksenketel om getuige te zijn van de bestuurswisseling van de leukste club van Utrecht. Natuurlijk moest er eerst worden gestemd over de notulen en financiën. De kascommissie werd hier speciaal voor ingebeld en was gelukkig wel akkoord met.. Dat weet ik eigenlijk niet precies. Ik denk met hoe het bestuur ons geld heeft verbrast? (geintje natuurlijk).

Een bijzonder bedankje voor de oude bestuursleden was wel op z’n plaats. Met woorden als ‘veel schijt, weinig lol’ leek het er misschien op dat de afgelopen periode kommer en kwel was. Maar gelukkig hebben zij dit anders ervaren! Ze hebben enorm veel plezier gehad. Bij deze nog één keer grote dank aan het olijke viertal.

En toen gebeurde het, de wisseling. Ik ben er nog niet uit wie hier het meest enthousiast over was. Waren het de oude bestuursleden die het stokje mochten overdragen of de nieuwe bestuursleden die het stokje mochten overnemen? Ik denk stiekem dat de glimlach van de oude bestuursleden net iets groter was dan die van de nieuwe. François, Sanne, Pien en Sander stelden zich kort voor. En het meest belangrijk is dat ze heel veel zin hebben om basketballen bij de Bull’snog leuker te maken! Dit begint bij het mix toernooi, ‘The Christmas edition’, op donderdag 22 december. Save the date!

We sloten de ALV af met een rondje van de penningmeester, want daar kwamen we natuurlijk echt voor.

Veel succes lieve mensen!